Ünye'de uyuşturucu operasyonu
Samsun polisinin İlkadım ve Terme ilçeleri ile Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 2'si bayan 11 kişiyi gözaltına aldı.
26 Ocak 2012 Perşembe 11:33
Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri alınan istihbarat doğrultusunda İlkadım ilçesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde uyuşturucu sattıkları iddia edilen M.Ö. ve S.B.'yi gözaltına aldı. M.Ö.'nün üzerinde yapılan aramada 1.5 gram esrar ele geçirildi. M.Ö.'nün evinde yapılan aramada 502 gram esrar ve 1 adet terazi bulundu. M.Ö.'nün bekar evi olarak kullandığı iddia edilen evde yapılan aramada 2 gram esrar, esrarlı sigara ve esrar içmede kullanılan aparatlar ele
geçirildi. Evde bulunan Y.Ö. de gözaltına alındı.
Yapılan soruşturmada esrarı temin ettiği iddia edilen Terme ilçesinden A.C. de yakalandı. A.C.'ye esrarı sattığı iddia edilen İ.G., Ordu'nun Ünye ilçesinin Tekkiraz beldesinde yakalandı. İ.G.'nin sevgilisi olan S.K.'nın evinde yapılan aramada 500 gram esrar ele geçti. S.K. da gözaltına alındı. İ.G.'nin evinde yapılan aramada 1 adet esrar tartmada kullanılan terazi ele geçirildi. Polis İ.G.'nin evinin yakında kendileri fark edince kaçan otomobili durdurdu. Otomobilde atılan 150 gram esrar ele geçti.
Olayla ilgili otomobilde bulunan T.Ç., E.B.Ö., S.Y., S.A. ve P.Y. adlı kadın gözaltına alındı. Gözaltına alınan 11 kişinin Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları devam ediyor.
İHA
YORUMLAR
- Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.
DİĞER HABERLER
Ambulans kaza yaptı:2 yaralı
Ordu'nun Ünye ilçesinde 112 Acil ambulansının yaptığı kazada 2 kişi yaralandı.
Garaj’da ki Kavga, Hastanede Bitti
Ünye’de iki kişi arasında yaşanan kavgada bir kişi başından yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

1.7585 TL
60.856 



Ünye’de İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin tarafından satın alınıp restore ettirilen 2 katlı tarihi ahşap evde yangın çıktı.
İşçi Partisi Ünye İlçe Başkanı Salim Oğuz, bölge için son derece önem taşıyan Ünye-Akkuş-Niksar Karayolu ile ilgili seçimler öncesinde insanları umutlandıranların, seçimler sonrasında hiçbir
Ordu'nun Ünye ilçesinde Sevgiler Günü dolayısıyla "Uçan Fener Şenliği" düzenlendi.
Ordu’nun Ünye ilçesinde belediye tarafından yapılan itfaiye binasının mayıs ve haziran ayında hizmete açılacağı bildirildi.








YORUM EKLE